dimarts, 22 de novembre de 2016

Presentació


Us convidem a participar a la 23a. CABRILENCA BTT el proper diumenge 21 de maig de 2017.

Atenció a la data: enguany al mes de maig i no a l'abril com és habitual

Es tracta d'una trobada esportiva, no competitiva, que vol mantenir la finalitat amb la que va començar: promocionar l'esport de la bicicleta de muntanya. 

L'assistència ha anat creixent any rere any, fins arribar en alguna edició a més de 1.000 participants. Així mateix, col·laboren més de 100 voluntaris, que fan que aquesta alta afluència de ciclistes es desenvolupi amb tota normalitat.

L'edició d'enguany constarà de dos recorreguts, d'uns 26 i 43 km., de forma que hi puguin participar tant els ciclistes habituals, com aquells que comencen i volen gaudir del nostre entorn. Per això, els dos circuits combinaran trams de pista amb altres amb més dificultats tècniques, arribant a uns desnivells acumulats d'uns 800 i 1.450 mts. respectivament. Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts.

Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre i quan compleixen tot el recorregut llarg, els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat.

Aquest anys, només per als que ho desitgin (i limitant-ho a 350 participants), es podrà fer la Cabrilenca BTT amb sortida preferencial a les 8:45h, control de temps i classificació. La resta de participats la faran sense control de temps, i amb sortida oberta a partir de les 9:00h.

Durant el circuit estan previstos avituallaments i s'acabarà amb una botifarrada; això si, els que sigueu vegetarians i/o celíacs indiqueu-ho al camp corresponent al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.

Tornem a sortejar una Fat Bike BH 
Guanya una magnífica Fat Bike, gràcies a la col·laboració de BH i Corriol Bicicletes
 BH Fat Bike

Tots els participants en qualsevol de les dues modalitats de la Cabrilenca BTT (cronometrada o no) entraran en el sorteig d'aquesta Fat Bike BH, que es realitzarà en directe a les 13:00h, una vegada hagi arribat el gruix de participants.
I si vols fer la Pedalada Cabrilenca BTT amb bici elèctrica (no cronometrada, i sense optar als premis de la cronoescalada a la Mútua), tens dues opcions:

  1. Porta la teva pròpia bicicleta elèctrica i fes la Cabrilenca BTT no cronometrada (tampoc tindràs opció als premis de la cronoescalada a la Mútua). En aquest cas, has de ser autosuficient; l'organització no rescattarà ningú per falta de bateria.
  2. reserva una de les 10 bicicletes que portarà CORRIOL. Per fer-ho, has de contactar amb Corriol bicicletes i ells faran les gestions pertinents. 

A mesura que els participants que facin la Cabrilenca BTT amb una d'aquestes 10 bicicletes cedides per BH i Corriol vagin arribant al Village, si ho demanes, podràs tenir ocasió de provar-les durant una estona.

Aportació solidària  
Com ja hem fet en altres edicions, aquest any destinarem 0,50€ de cada inscripció a causes solidàries.
Enguany hem decidit fer la nostra aportació a l' ONG Fisios Mundi.


Fisios Mundi té com a objectiu aportar coneixements, ajuda i teràpia dins el camp de la fisioteràpia en les capes i persones més febles de la societat, especialment infància, joventut i dones dels països en vies de desenvolupament i zones més deprimides. Aquesta tasca es porta a terme sense discriminació de raça, sexe, religió o política. A més d'educar i sensibilitzar la població del nostre país sobre els problemes de les persones discapacitades al tercer món, donen a conèixer una necessitat més que els països en vies de desenvolupament no tenen accés.

La manca d'una teràpia rehabilitadora correcta i guiada, i la manca de coneixements existents en el personal que elaborava les pròtesis i ortesis van ser els detonants per començar un projecte de formació en Fisioteràpia en les zones rurals d'Anantapur, Andhra Pradesh, Índia.

Lliurament de l'aportació solidària als fisios de Fisios MundiLa Secció Ciclista Cabrils - La Concòrdia us espera a tots!!!!


Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada