dijous, 6 de desembre de 2018

Presentació

Us convidem a participar a la 
25a. CABRILENCA BTT 
el diumenge 28 d'abril de 2019.


Per tal d'adaptar-nos a la política de conservació del medi promoguda pel Parc de la Serralada Litoral i pel Departament de Territori de la Generalitat de Catalunya, sobretot pel que fa a activitats organitzades, com ja vam fer l'any passat, hem hagut de renunciar als tradicionals corriols d'altres Cabrilenques, i preparar recorreguts que respectin el mapa ciclable definit pels propis gestors del Parc.

El recorregut llarg serà força exigent, amb una distància de 50 km i 1.600 mts de desnivell positiu acumulat.

El recorregut curt, assequible per tothom, tindrà uns 20 km i uns 700 mts. de desnivell positiu acumulat.

Tots dos recorreguts comencen amb la clàssica escalada a la Mútua. Sempre i quan facin tot el recorregut llarg i amb la mateixa bici (no elèctrica), els primers classificats masculí i femení en aquesta pujada estaran premiats amb un pernil; els segons i tercers classificats també tenen premi assegurat.

 Com sempre, tots dos circuits estaran marcats i amb voluntaris ubicats a determinats punts.

Sortida preferencial cronometrada

Per aquells que sigueu més competitius (i limitant-ho a 250 participants), us donem l'opció a fer el recorregut llarg cronometrat, amb sortida preferencial a les 8:30h. i classificació final.
  • Categoria OR: acaba en menys de 2,5 hores
  • Categoria PLATA: acaba en menys de 3,5 hores
  • Categoria BRONZE: acaba en menys de 5,5 hores
La resta de participats la faran sense control de temps, i amb sortida oberta a partir de les 8:45h.

Avituallaments i botifarrada final

Durant el circuit estan previstos 1 avituallament per als que facin el recorregut curt i 2 per als que facin el recorregut llarg. S'acabarà amb una botifarrada; això si, els que sigueu celíacs indiqueu-ho al camp corresponent al fer la inscripció i us prepararem esmorzar específic per a vosaltres.


Aportació solidària  
Com ja hem fet en altres edicions, aquest any destinarem 0,50€ de cada inscripció a causes solidàries.
Enguany hem decidit fer tornar a fer la nostra aportació a l' ONG Fisios Mundi.


Fisios Mundi té com a objectiu aportar coneixements, ajuda i teràpia dins el camp de la fisioteràpia en les capes i persones més febles de la societat, especialment infància, joventut i dones dels països en vies de desenvolupament i zones més deprimides. Aquesta tasca es porta a terme sense discriminació de raça, sexe, religió o política. A més d'educar i sensibilitzar la població del nostre país sobre els problemes de les persones discapacitades al tercer món, donen a conèixer una necessitat més que els països en vies de desenvolupament no tenen accés.

La manca d'una teràpia rehabilitadora correcta i guiada, i la manca de coneixements existents en el personal que elaborava les pròtesis i ortesis van ser els detonants per començar un projecte de formació en Fisioteràpia en les zones rurals d'Anantapur, Andhra Pradesh, Índia.

Lliurament de l'aportació solidària als fisios de Fisios Mundi el 2017


La Secció Ciclista Cabrils - La Concòrdia us espera a tots!!!!

Cap comentari :

Publica un comentari a l'entrada